FREDAG 9 APRIL.

På jobbet har vi fortsatt sopa och räfsa grus. Känns som att det aldrig kommer ta slut! Fast inte konstigt att det har gått åt lite denna vintern.. Och det försvinner ju inte av sig självt!







Efter jobbet åkte jag till Ica Maxi och handlade lite. Det var otroligt mycket bilar inne i stan! Köer åt alla håll, så det tog 25 minuter att komma från jobbet till Ica Maxi. Den vägen brukar ta kanske 5 minuter annars.

Är så glad att det har börjat komma in lite mer kött till grillen nu! Älskar kött! Det är det bästa som finns! Skulle aldrig i hela mitt liv kunna bli vegeterian eller vegan eller något i den stilen! Finns inget bättre än en god kryddig grillad köttbit! :P Igår köpte jag på mig ett litet lager. Och en liten flintastek blev det till mig.. ;) Mums! Den slank ner igårkväll.. haha.

Efter Maxi åkte jag till Sara en sväng och tjötade lite med henne & Frida. Lika trevligt som alltid!

Sedan åkte jag hem och plockade upp maten medans Kim tände grillen. Det var premiärgrillning här hemma! Första riktiga premiären var hos Pernilla redan 2 mars. Haha.. Det blev Potatispengar i ugnen, kantarellsås, sallad, flintastek och fläskytterfilé. Lite vitlöksklyftor och citron såklart! :) Det var iallafall hur gott som helst!









Sedan tog vi det bara lugnt. Kim hade gjort mysigt nere i tv rummet med tända ljus och blåst upp den uppblåsbara sängen, så där landade vi och tittade lite på Talang och Solsidan innan vi somnade framför "District 9" båda två.. Solsidan var ganska roligt igår! Första gången typ som jag tittar på det, och det handlade om förlossning. De var på sjukhuset och skulle föda och det gick ju sådär bra med allt runt omkring. Jag tänkte att det är precis så det kommer gå för Kim och mig! Haha.. ;) Undra hur humöret är den dagen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback