ULLARED.

Trippen till Ullared igår med Petra var mycket trevlig!Fast jag handlade för dubbelt så mycket som jag tänkt. Men då var det ganska många julklappar också iofs. Jag är iallafall nöjd med mina köp och Kim var det också när jag hade uppackning och visning för honom!

Vi såg Morgan på Burger King och jag tog kort på honom och 2 damer åt damerna. De va från Piteå eller något och tyckte det var jätteroligt att träffa Morgan. Haha..

Även Hanna Graaf va där och shoppade. Hon hade sin dotter med sig. Det var visst en shoppingrunda för folk som hade vunnit något på hennes blogg . Det sprang en fotograf efter henne hela tiden också. Gud vad jobbigt!

Vi sprang runt där inne i 8 timmar. Men gud så kul det var! Köpte nästan alla Julklappar och jag är sååå nöjd! :) Skönt att bara gå och ta det lugnt utan att behöva stressa!

Men det var fullastat när vi åkte hem! Från Ullared till Ekornahult var det lite trångt, vi hade lånat mammas bil så där var det ju inga större problem. Från Ekornahult till Norrahammar var det däremot fullastat i min lilla bil! :)!

På vägen hem innan Statiol i Taberg mötte jag en polisbil som blinkade och följde efter mig och stoppade mig för blåsning, söndrig framlampa och att dimljusen var på. Även ena lampan bak är nog sönder, men det sa han inget om. Iallafall så fick jag inga böter!! Puh.







Köpte mig ett nytt skidställ. Med riktiga skidbyxor, inte termobyxor. Och en supergo jacka! Tänkte att det var behövligt när vi åker till Branäs. Har ett annat, men detta i svart var mycket snyggare... Och så behöver jag ju ha det när jag och Ellie ska åka pulka sen i vinter! :)



Är även väldigt nöjd med denna lyktan. Visste inte vart jag skulle ställa den, men jag ville ha den! Nu står den inne på toaletten och den passade perfekt där!



Har allt detta att sortera imån.. orkade inte det igår och idag har jag knappt varit hemma.. Tog iallafall upp allt ur påsarna och visade Kim mina fynd! ;)



Nu känner jag att jag är jävligt trött. Ögonen åker ihop hela tiden. Kanske massa felstavningar och konstigheter nu efter mig.. Hmm

Sov Gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback