Premiär!

Idag var Pilutta hos oss och åt frukost. Mycket nice. Jag gjorde stekta ägg och bacon. Himla sugen på de. Va sugen redan igårkväll, jag gick upp inatt för jag var görhungrig och stekte ett paket bacon som jag åt på macka. Mitt i natten. Gud vad gott det var! Va ju tvungen att lägga Ellie innan jag kunde äta och då fick det bli så, hade inte ätit sen mitt på dan typ.. :)

Pernilla tog Ellie en stund i eftermiddags så jag kunde åka till stan och leta efter något att ha på mig på dopet på söndag. Jag mötte upp Frida i stan och så var vi på Once, Polarn & Pyret (Ellie behöver badbyxor till babysimmet) Nya H&M och GinaTricot. Jag hittade faktiskt en jättefin klänning/tunika på H&M. Den kändes lite tantig först, men det var jättefin på! Förresten var det första gången jag var på nya H&M i stan. Det var ju JÄTTESTORT! Kändes som ett riktigt storstads H&M. RIktigt Flashigt! Och svårt att hitta, men man vänjer sig väl..

Gillade iallafall att de gjort en egen liten avdelning till babykläderna! Här står Frida och drömmer sig bort.. :) Haha. (Notera även att Ulrika va på H&M och råkade fastna på bild längst bort i vänsterhörnet! (:)


 

Efter det åkte jag till Pilutta igen och så stannade jag där för det var nämligen premiär på DESPERATE HOUSEWIVES nu ikväll. Och imån är det dags för GREYS ANATOMY! Har ju saknat våra Desperate & Greys kvällar ju! :) Pernilla bjöd på toast med kantarellstuvning och kladdkaka med grädde till f'efterrätt. Smaskens! :) 



 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback