Lördag & Söndag.

Lördag och söndag har varit bra! Så jävla tråkigt väder bara! Usch!

I Lördags när Kim kom hem åkte vi ut till Månsarp en snabbis och kollade på Hugo när han körde fyrhjuling. Han hade fått en ny.. :) Det regnade så vi stannade inte så länge.











Sen blev det pizza hemma. Jag(!) & Kim bar ner soffan i tvrummet och möblerade om lite. Det var hur jobbigt som helst! Trappan ner var lite krånglig och soffan vägde skitmycket! Men det gick bra iallafall. Kim blev förvånad över hur stark jag va! Hahah... Men jag har haft träningsvärk i handlederna i två dagar nu också. :)

Lördagskvällen tillbringade vi på Lingonstigen hos Micke, Petra & Hugo tillsammans med Sara & Jimmy. Micke & Petra bjöd på underbart god mat. (Fläskfilé flamenco) Och sen blev de lite tjöt och mys och planering för Jimmys fest. En väldigt trevlig kväll!

















På Söndagen åkte Kim till Stockholm med sin bror och far för att kolla på bil. Tyvärr så blev det ingen till oss för den han skulle kolla på vart såld när han ringde. (Han ringde på fm men då skulle han återkomma efter 13 för han som skulle sälja den kunde inte innan, så när Kim ringde hade han sålt bilen..)

Jag & Ellie åkte till Ekornahult. Jag bytte framlamporna och baklamporna på min bil (gick på 5 min denna gången nu när jag vet hur jag ska göra..) och plockade ur den, sen åkte jag hem och visade den för några från Hjo som var lite intresserade. Tyvär köpte de den inte... Sen var jag på Husvisning. Huset var väldigt fint, men tyvärr för dyrt om man ser till hur mycket det var att göra med det. Typ ALLT måste göras. Surt...

Sen åkte jag ut till Ehult igen och spenderade resten av dagen där tillsammans med mamma och på kvällen mötte jag upp Kim på verkstan och så bytte vi sommardäcken till vinterdäck på min bil. Det snöade massa ute så det var lika bra. Nu kan jag köra utan att behöva oroa mig för att jag har sommardäck på.. :)


En snögubbe som stod på trädgården i Ekornahult. Den första jag sett i år! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback