Ikea m.m.

Hittade det jag skulle på Ikea. Och så åt vi lunch där. De har börjat Julskylta där redan. Fanns mängder med Julsaker och de hade stora julgranar med massa glitter och grejor. Jag & Hanna passade på att ta Julkort på Ellie också. Under en gran. Perfekt. Slipper vi oroa oss över de.. OCh så slipper vi ha gran hemma också, nu har hon jus ett hur en julgran ser ut.. Haha. :)






















Den söta mössan har Ellies farmor & farfar köpt till henne i USA.

Däremot hittade jag inte det jag skulle på a6. Skulle byta en av Ellies doppresenter på Guldfynd och köpa ett halsband på MQ, men ingen av affärerna hade det jag sökte så vi fick åka ner på stan. Hanna & Ellie satt i bilen medans jag sprang runt som en yr höna och inte ens hittade till MQ. Jag fick fråga några tjejer vart det låg. *Pinsamt* Hittar inte ens i min egen stad.. :)

Sedan åkte vi till myrorna och tittade lite. Det går att fynda där, men det har blivit så dyrt med allting. Tyvärr. För dyrt för att vara second hand! Men lite fyndade Hanna. Och jag gjorde några fynd utanför. Haha.. :)


Vad tycks?! Passar perfa. Eller? haha

Sedan åkte vi hem och jag sorterade ur min garderob och alla mina jackor och kläder. Det var behövligt!! Roligt också, för jag hittade massa kläder som jag knappt inte visste att jag hade för jag har inte kunnat använda dem på så länge. Hanna underhöll Ellie med lite hjälp av tvn under tiden och så fick hon med sig en hel kasse med kläder hem som jag inte skulle ha. Och så har jag 3 stora kassar som ska kastas också..









Sen åkte vi till Pernilla och lagade mat. Pasta med bacon/kycklingsås. Sen var vi kvär där hela kvällen och så kollade vi på greys Anatomy. Det var bättre idag! Ett riktigt spännande avsnitt faktiskt!



Imån ska vi på första babysimmet. Det ska bli roligt! Undra vad Ellie tycker!? Men jag tror att hon kommer gilla det! Vi har köpt nya jättesöta små badbyxor till henne på Polarn och Pyret. Det måste ju vara speciella badbyxor som inte släpper igenom vad som helst! :) Pinsamt om hon skulle råka bajsa i vattnet. Haha. Det hoppas jag verkligen inte! DEt är ju så kort tid och jag ser ju nästan på henne när det är dags, så det är nog ingen fara..



Bäst jag slutar nu. Ska duscha också innan sängdags. Och raka benen. Och klockan är snart 01. :S

Natti Natti.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback