Idiot!!

Vi har pratat länge om att köpa en ny bil. Behöver ju en större.. I Söndags hittade vi en jättefin V70 på Blocket. En 2008. Igår ringde Kim på den och sa att han ville ha den. Han fick personnummer och adress och allt till personen som ägde den, men han ville inte lämna ut något regnummer. Konstigt tyckte vi, men han kanske inte kunde det i huvudet.. (Fast det verkade lite mysko hela alltet.)

Iallafall så ville Adrian (eller vad fan han hette) ha en kontantinsats på sitt konto på 10% eller om det va 15%. Men man kan ju inte föra över det utan att ha sett bilen eller ens fått ett regnummer så Kim erbjöd sig att komma upp till Stockholm och hämta bilen igår. Det gick inte. Tidigast idag vid nio kunde Adrian. Kim erbjöd sig då att komma 8.30 idag och ha med sig pengar så han betalade bilen idag. Men det gick inte. Adrian tjatade fortfarande om den där jävla kontantinsatsen även om han inte hade något regnummer. Han tyckte att han varit så pass ärlig som lämnatut personnummer och adress att det inte skulle behövas. Det tyckte inte vi. Kim sa igen att han kommer idag och köper bilen. Vet ni vad han fick för svar?! -SUG MIN KUK! Och så slängde Adrian på luren. Vilken jävla idiot. Seriöst! Det måste ju varit något mysko med det där puckot! Så gör man ju inte annars..

Hoppas ingen annan går på de där och för över pengar till någon innan man ens sett bilen eller har regnummer eller säkra bevis på att personen verkligen är den som han utger sig för att vara!

Hur ska man kunna lita på att en bil man köper begagnat går som den ska och att man inte blir lurad?! Krångligt det där. Kanske ska köpa av en bilfirma ändå...


Kommentarer
Postat av: Sofie



Min kompis var med om samma sak,det finns en kille i sthlm området som utger sig för att "sälja" bilar.och denna kille som både kallat sig adrian/niklas/tomas har lurat vääldigt många personer på både pengar och bilar som egetligen är stulna,ni hade nog tur som inte köpte någon bil.

2010-10-06 @ 16:49:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback